Årets första...

Nu sitter jag efter en riktigt god middag och börjar tagga igång till träning. Har inte haft en riktigt träning 2011 än. Så ikväll bler det att ge allt. Känner att kondisen har blivit hur dålig som helst men den är nog upp snart igen och allt julgodis och chips påsar har nog försvunnit med när det börjar närma sig Beach 2011. Inte för att jag brukar träna för det eller något, låter bara kul! Jag tränar mest föra tt det är roligt och man mår så sjukt mycket bättre av det utan att man tänker på det! Sover bättre mår bättre i sig själv. Så nu är det bara att tagga i igån och nåde mig om jag halkar efter, efter några veckors täning.


SARA NU SKA DU INTE LÄGGA AV I MITTEN! UTAN DU SKA FORTSÄTT TRÄNINGEN ÄNDA FRAM TILL SOMMAREN OCH EFTER DET. DU FÅR INTE SKYLLA PÅ NÅGOT! OM DU HAR ONT I HUVUDET KOMMER DET BARA BLI BÄTTRE AV ATT TRÄNA LITE OCH FÅ TANKARNA PÅ ANNAT SÅ GEEEEEE ALLDRIG VIKA!!!! FORTSÄTT KÖRA JÄÄÄÄRNEEET!!!!

OM DU ÄNS TÄNKER TANKEN PÅ ATT INTE FARA SÅ TITTA BARA TILLBAKA PÅ DENNA BLICK SOM KOMMER FÖLJA DIG VART DU ÄN GÅR!!!

badat

Nu är man pigg och fräsch igen. Skulle inte kunna bo i ett hus där det inte fanns ett badkar. Det är så fruktansvärt skönt att bara ligga i vattnet, inte bry sig om något och bara njuta av tysnaden. Så sjukt relaxing. Det får en verkligen att koppla av.


Lördag

Igår var sjukt roligt ändå. Synd att det inte var nått dansgolv öppet men lika trevligt att sitta med varsin öl och snacka. Idag så känner jag mig lite smått bakis men inte nå överdrivet. Faktiskt väldigt lite om jag ska vara ärlig. Men det bästa man kan göra efter en utekväll är att lägga sig i ett supervarmt bad men lite ljus och bara blöta ner sig! Så det blir precis det jag ska göra nu en timme framåt. Vad ska du göra av din lördag?

Jobbfest!

Idag blir det att fara ut på jobbfest, först ska vi fara på en förfest innan vi far till själva jobbfesten kl 18. Sitter nu och ser på serie medan jag förbereder mig på vad jag ska ha på mig osv. Är sjukt taggad på ikväll så nu kan jag inte sitta här längre. måste göra mig i ordning och sticka iväg :) hoppas ni får du oxå får en skön fredagskväll!

PEACE OUT!

REBECCA!!

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Slutade ganska tidigt idag och en kompis körde så jag hann hem en snabbis. Nu sitter jag och slukar lite mat innan jag ska i väg på jobbet. Sen ska jag äntligen få träffa Becca. Har inte träffat henne på år och dar nu. Sist jag träffa henne måste ha varit i september!! Fatta hur länge sen det var.. Men nu ska vi ta igen det ikväll, vi har ju hela natten på oss. Lär inte bli så mycket sova då ;) Längtar...!!!

Vi alla vet väl vad det är för dag idag?


Denna dag har jag väntat på så sjukt länge. I nästan över ett år! I dag den 27/1-2011 kommer ÄNTLIGEN SKINS ut. Säsong 5 sänds på E4 i storbritannien ikväll. Så hoppas att det kommer på upp Piratebay snart eller på någon hemsida så man kan streama, så man själv får se det. Ibland önskar jag att jag bodde i England. Det är skön kultur, är supertaggad på att fara på festivaler där och det har sjukt bra band, filmer och serier!!. Dialekten är sjukt skön med. Men nu taggar jag SKINS här uppe i Umeå. Någon annan som känner taggen?


Dagens Outfit

Min första outfit som jag lägger ut hår på bloggen. Om det är något du tycker det är kul att se
så får du gärna säga till så kan jag göra det lite oftare.

Blekorange linne - Monki
Svart kofta
(gammal) - H&M
Blå Jeans
(gamla) - Minns ej

Teoriplugg igen

Måste bara börja med att säga att det är ju underbart med ett nystädat rum!! Alltså nu kommer jag säga som jag alltid säger: "Denna gång ska jag hålla det rent och inte låta det bli stökigt". Jag har aldrig lyckats förut och i stort sätt redan gett upp denna gång. Efter skolan for jag och Alexander hem till mig och satt med fas efter fas på körkortsteorin. Ganska bra gick ändå. Får hoppas på att jag kan göra bort en fas imorgon på körskolans dator. Det hade ju varit awesome. Efter maten fick vi nog av att sitta med de där testen så vi tog fram iPaden och spelade lite spel. Fastnade i Tesla Wars kom till level 56 innan han skulle åka hem. Om vi skulle ha fortsatt skulle vi nog ha varvat det. Så vi får helt enkelt styra upp en till kväll och varva det då istället.


Så här såg det typ ut när vi spelade. As bra'a!

Monki

Var ju som sagt på monki som min kusin är besatt av och som inte finns där nere i staden hon bor i. Så istället för att köpa åt henne hittade jag två läckra linnen till mig där inne på REA. Jag som inte äns är så dirket förtjust i den affären. Tycker de har så mycket weirda kläder som bara ser förjälvligt rent utsagt. Men ibland kan man råka hitta något fint som i måndags.


Stort vitt linne med brottarrygg 40kr!



Blekt orange linne med vridna axelband. Kommer bli skitsnyggt i sommar till jeansshorts. 45kr!

Inget varmvatten !!! :O

Imorse klev jag upp ganska pigg och i tid för sket i att duscha igår kväll så tänkte jag skulle duscha idag. Sen kommer pappa ut från toan efter att ha spolat vatten i nästan 10 minuter och säger: "Vi har inget varmvatten". Just i den sekunden med mitt flotta hår dog jag. INGET VARMVATTEN! INGEN DUSCH! Det var nästan så att jag var på väg att gå och lägga mig igen och skita i skolan. När jag kände på vattnet själv så var det inte iskallt. Det var kanske runt 26 grader, but still, to cold att duscha i. Så jag fick snilleblixt iden att bara tvätta håret i handfatet. Då blir inte kroppen kall. Så he blev min supersnilliga lösning som funkade ganska bra förutom några brain freeze då och då. Hoppas verkligen att varmvattnet har kommit tillbaka tills imorgon. Hela området jag bor på hade inget varmvatten!!

Storstädaning på G

Nu är man hemma efter att ha varit på jobbet lite. Hade tänkt att köra storstädning ikväll. Känner att det är dags att damma hyllorna igen, plocka upp alla kläder från golvet och dammsuga. Får till och med besök imorgon av en kompis och det ska bli massa teoriplugg. Och då måste det vara rent och fint (iaf renare). Nä nu tänkte jag att jag skulle ner på ica och köpa lite mjölk så att jag kan äta frukost imorgon.


Tänkte jag sen skulle visa lite saker jag köpte på stan igår när jag letade efter en present!

Snöstorm

Kände att jag var tvungen att gå en liten promenad med en vän innan sängen. Hela dagen har det varit plusgrader. Sen när man klär på sig och springer ut genom dörren så märker man att det är på gränsen till snöstorm ute. Och det har snöat ett tag. Blev lite som en chock från +1 till -7 och snö som bara faller på 0,002 sek. När man går en promenad på kvällen tycker man sover så mycket bättre då man rört på sig lite och fått frisk luft. Så nu ligger jag nedbäddat under täcket med massor utav kuddar och skoldatorn i knät och huttrar. Ska se ett avsnitt lost innan jag somnar tänkte jag. Ingen skola imorgon som vanligt. Utan blir jobb som börjar halv 1.


Jag på bussen en riktigt kall dag förra veckan. Bussen var extra varm och go med minns jag. God natt!

GRATTIS LILLKUSINEN!! :D

I dag den 24 Januari för exakt 19 år sedan föddes min (lill) kusin. Brukar kalla henne för lillkusinen för hon har alltid varit mindre än mig. Även fast jag är född 6 veckor senare var jag fortfarande större än hon när jag kom ut. Det är ganska coolt. Men nu har vi alla fått ett tillskott till kusinträdet. En liten fjutt på lite mer än en månad nu. Så nu är inte jag längre yngst i släkten, hon tog min plats. Så nu har jag en lillkusin och en minikusin. :P Men i alla fall vill jag hälsa min kära kusin ett stort grattis på din födelsedag och paketet får du som småningom.

Lite bilder på oss, togs julen 2008 nere hos morfar.




När jag tittar på bilderna kan jag inte förstår att det här var för två år sedan. Tycker jag ser ut om en liten skit nästan. Och sen att det är JUL!!! Vart tog snön vägen? En jul utan snö. Hur överlevde jag? Stort frågetecken där!

LOST

Nu efter att ha sett klart första säsongen av Glee för nån vecka sen orkade jag inte se säsong tvåan driekt. När jag tog hem DVD samlingen Vision med alla Michael Jacksons musikvideos så passade jag på att klicka hem boxen LOST första säsongen. Dels för att den säsongen är sjukt bra och jag missade massor när jag såg den på tv. Och dels för att det följde med massor utav extramatrial that I just love to watch! Nu har jag sett 8 avsnitt och hade glömt hur läskigt jag tycker det var. Får rysningar i mellan åt för det är så spännande. Om jag ser det innan jag går och lägger mig komme rjag seriöst drömma mardrömmar, haha. Om du inte sett Lost än borde ni se första sänsongen. :)


Helgen som var

Det belv en ganksa lugnt helg med ingen utgång, det får bli nu i helgen istället. Var sjukt taggad på att köpa nya högtaler till datorn. När jag och papa väl stått på mediamarkt i 30 min och lyssant på alla möjliga bestämmer jag mig TILL SLUT för ett par. Nää då visar det sig att det var den utgångna versionen och de hade massor av den nya modellen men tycker inte den lät lika bra :( så fick världens beslutångest igen så vi sket i det. Better luck next time, får man hoppas. Vet du någon bra högtalare (2:1) som finns till ett bra pris, som du skulle rekomendera?

Senare på kvällen kom Min bror och hans tjej förbi och åt lite middag med oss och spelade ett spel. Alltid lika roligt varje gång. Sen när ändå håller på att övningsköra så skjustae jag hem dem oxå. Så det blev mycket körande = bra.

Söndagen blev bra lugn. For och jobbade på eftermiddagen och sedan for jag hem till killen och myste lite. Det var vår såkallade "dag" igår. Så då måste man ju passa på att ses lite. Vi såg en ganska bra film men det var lite för seg så vi tappade intresset och såg på family guy istället.

Nä nu ska jag fortsätta med skolarbetet här! :)

Ny högtalare?

Lördagsmornar borde vara de bästa av alla. Man känner bara hur man vaknar upp och har inget man måste göra på hela dagen. Igentligen lekta jag med tanken att fara och träna på Iksu idag med en vän. Men hon vakna lite väl sent och sen hörde jag att mamma och pappa ska på K-rauta så då följer jag med dit. Tänkte kolla på ett par nya högtalare på mediamakt åt mig. Haft de jag har nu sen jag var 8 år. och kanske inte åtta då hade min bror dem. tror jag tog över dem vi 11-12 års åldern. Så bra kan man inte säga att det är. Ska passa på att övningsköra med.

Nu ropar de där nere! vi hörs senare!

Praktik och Fredag!

Nu var det fredag igen. Veckan har gått så fort men ändå segt. Det har hänt mycket. Första riktiga veckan för terminen, kan ju inte säga att jag klagar på schemat. Som tur så har jag praktik varje fredag, hela terminen ut. Precis som i höstas. Jag är fortfarande på dagis nära mig. Idag ville alla barn ha ansiktsmålningar så hela eftermiddagen har jag suttit och målat deras ansikten som ormar, zombies och en robot. Någon fjäril blev det också. Skitroligt är det att vara där. Längtar till nästa gång. Skönt att komma iväg från skolan också.

Men nu är det ju fredag. Så vad ska man göra på en fredag? Jag har bestämt mig för att inte dra ut å supa i helgen. Eftersom att jag har Jobbfest nästa helg så sparar mig lite. Funderar på att antingen kontakta några vänner eller bara köpa nått gott och se på  filmen Jumper. Minns att jag tyckte den var asbra för 2 sommrarsen då jag såg den sist så blev sugen på att se den igen. Men vänner slår ju aldrig fel! ICA sänger om 20 min. Tror jag måste gå ner och köpa något just in case :P


Michael Jackson - BAD

Här kommer hela versionen av låten BAD.
Det är början och slutet som är annerlunda mot den man ser på tv.
Hoppas ni blir lika förvånande som jag. Enjoy!

Del 1 - intro


Del 2
- låten och slutet



BAD - låten med barn istället för Michael, Haha.

MJ VISION

Igår fick jag äntlgen hem paketet som jag tog för mig och beställde förra veckan. Blev överlycklig när jag såg det i brevlådan, men blev tyvärr tvungen att dra till jobbet direkt så hann inte titta på det då. Men nu när jag fick sluta tidigt idag så blev det att öppna föbacknigen och se direkt när jag kom hem. Det ajg beställde hem var en dvd samling av Michael Jacksons alla musikvideos genom tiderna. Som ett MJ fan som man är idag känns det bara super kul att ha den. Svårt att hitta alla videos på internet, speciellt de gamla opopulära och hela versionen av dem. Ofta blir det bara den som går på tv med själva låten. Men nu har jag alla i bra kvalla och med full längd.


En sak som jag faktiskt inte hade någon aning om var att Videon BAD är över 15 minuter lång. Har alltid trott att Michael längsta låt var Thriller. Men icke det! Hittade den på Youtube så lägger upp den snart. Här nere ligger en video som jag inte sett förut och tycker den var så olikt det som man sett av han tidigare så ville bara dela med mig. Haha Enjoy!

Speed Demon - Michael Jackson



Mee

Har suttit innan middagen och tagit lite kort med mammas MacBook dator. Var så trött när jag kom hem efter att ha haft matte c och pluggat massa teori. Fick hem ett paket igår som jag beställde förra veckan. Visar senare. Här kommer några bilder från nyss :P Gillar starkt den längst ner! Haha!

God morgon

Idag är det tisdag, tisdagar är guld. Jag är nämmligen ledig hela dagen. Så no school. Nu ligger jag och äter frukost i sängen och ser på serie. Ska fara iväg och jobba idag istället. Det kommer att bli tufft att jobba dubbelpass idag. Men sen vid 8 ska vi ut och äta allihopa på Rex. Så det kommer att bli roligt, men kommer inte komma hem för än riktigt sent i kväll. Så hoppas ni alla får en bra dag.

Kvällsmat

Jösses vad jag har degat ikväll. Det har verkligen behövs dock. Men duktig har jag också varit. Gjorde klart min sista uppgift som jag hade i Svenska C. Så nu är det bara att invänta betygt. Läste själva kursen på distans så jag har verkligen ingen aning vad jag ligger på. Förutom att ha gjort bort den stora bördan så har jag tittat på Glee. Börjar nästan gilla det nu. Medan jag samtidigt retar mig så sjukt på det. Det är väldigt frustrerande faktiskt. Man vill se nästa avsnitt fast man stör sig så mycket på vissa karaktärer. Tänkte också bara visa om mina supergoda mackor till kvällsmat. Kvällsmat som ja inte ätit på år typ.

SKINS

Fick igår ett litet medelande av min vän att Skins säsong 5 börjar sändas i slutet av Januari i England. Jag har väntat i snart ett år på att den ska börja sändas. Ända sen de hade castin förra året i April. Skins är min absoluta favoritserie av alla. Har nog sett den flera gånger om. Så vill ni ha en riktigt bra och lite fuckad serie att titta på så är det SKINS ni ska se. Här kommer trailern för the third generation säsong 5! Can't Wait!

Mitt skit snygga knä

Tänkte bara att jag skulle visa upp mitt asvackra knä innan jag går och lägger mig. Jag har ingen aning om hur det blev så stort och hur det hamnade just där på knät? Hade två andra blåmärken förut som försvunnit. Ena satt på ovansidan och det andra precis nedanför. Nu är det rakt på. Konstigt. Här har ni alla fall den fina bilden.

Haha :D

Tänkte att jag skulle visa det här skitroliga klippet innan jag äter middag och sticker iväg till jobbet. Hoppas ni tycker den är lika rolig som jag. Dör varje gång!!


Enjoy!

Corona i fredags!

Fredagen blev en riktigt lyckad kväll. Det blev så att jag till slut bestämde mig för att åka iväg på Corona. Vi for först iväg på en förfest nedanför svingen där alla var så himla övertaggade. Musiken på hög nivå och alla sjöng/skrek till. När vi väl drog oss mot corona hade alla lugnat sig med sången men var ändå taggade! Tror jag dansa 2 tim i sträck där inne. Faktiskt en av de roligaste gångerna på ett tag. Men det bästa av allt måste vara... Jag blev inte bakis! :D

Så här såg jag ut i fredags


Hoppas ni hade en Awesome fredakväll. Thanks everyone!

5ive VS Corona VS Nyktert

Tjohej allihopa. Idag har jag ingen som helst aning om vad jag ska gör ikväll... Ska man dra på krogen (vilken i så fall) eller ska man bara vara hemma med några vänner. Skit svårt att bestämma mig vad jag vill, eller det jag vill är att ha roligt men på vilket sätt. Det är det som är det svåra. Såååå hjäääääääääääälp mig!!

Vad ska du göra ikväll? :question:

Vad ska man se nu..? :S

Heejåhopp. Idag var jag på en föreläsning om uf-mässan i Skellefteå där den är i år. Då de pratade om allt möjligt från monter till info och tips. Mycket visste man redan men man fick lite tips ändå. Nu sitter jag och tittar på serie. Jag såg ut Cougar Town igår. Blev riktigt ledsen i ögat för den är så jäkla bra. Den ligger på min topp fem lista, lätt. Så nu var det bara att hitta något annat att se igen...suck. Fick bli Glee. Har sett halva första avsnittet och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Än så länge faller den mig inte i smaken. Kanske något avsnitt till. Sen får jag se.

Nu ska jag fortsätta se och dricka upp min Jucie.



Teoriplugg

Ikväll har jag och Elin suttit och matat massor utav teoritester och ätit ostkrokar. Känns som att man börjar få ett litet grepp om det nu. Får se om jag kan bocka av någon fas imorgon. Jag känner att det är på G nu. Körskolan ringde oxå idag och bokade in riskettan så snart har jag mitt körkort! Det är dags nu känner jag!






Ny Mascara

Idag for jag snabbt förbi stan och köpte en ny mascara för min gamla har tagit slut (kris). Men jag har ingen kolla på vad som är bra eller dåligt i mascara väg så titta på priser och annat. Sen vet jag att den här fått bra omtalanden så tänkte att man kan ju alltid testa. Hittade lip glosset på rea så tänkte what the hell och tog det med.

Mascaran: ISADORA, extra volume, 115:- | Lip gloss, 20 sundance, 39:-

The first day of school

Ätligen är första dagen över. Så här såg min dag ut kortfattat:
Jag vaknade upp jättepigg men ju längre dagen gick blev jag tröttare. När jag kom till vasaplan för att byta buss är bussen sen och har tappat ena sidospegeln, så vi måste vänta på förstärkningsbussen. Det slutar med att jag kommer ca 8 minuter sent på första dagen. Sen Har vi fått ett sprillans nytt schema vilket betyder ledig hela tisdagarna och har matte på onsdag förmiddag (vilket är oerhört bra). Sen på eftermiddagen hade jag UF och blev bara tröttare och tröttare destu längre dagen gick. Och väl på bussen hem så slumra jag till en snabbis.

Här är dagen i bilder för de som inte orkar läsa :P

Bilder: www.google.se
Hur har din dag varit?

Ny t-tröja :)

Tänkte jag skulle viss den gulliga tröjan jag fick från mamma och när de var på ullared nu. Har allid gillar elefanter sen jag var liten, speciellt på godsedjur. Kanske inte på kläder men på denna funkar det jättebra. Vad tycker ni?





Nackspärr, ont i leder, hjälp!

Har nyss legat i ett varm (då menar jag varmt) bad för att försöka mjuka upp kroppen så gott det går. Men så bra gick det inte. Kändes okej i själva badet men nu efter någon timme känner jag nackspärren och den onda knölen i ryggen komma tillbaka. Men så gåre när man inte tränat på ett tag och åker skridskor. Med det var värt det. Längtar verkligen till imorgon då det blir årets första träning. Och denna gång ska jag inte lägga av och bara träna ibland. Nu ska det bli hårdträning ända fram till sommaren. PUNKT SLUT. Hoppas jag kan hålla i det. Klart jag kan!


BIlden tog jag innan jul någon gång.

Sista dagen innan skolan...

Hjälp vad länge jag sover. Sov till 11-12 i morse men somnade inte för än fyra. Hur ska klara av att kliva upp kl 7 imorgon? Blir att lägga sig nio och hoppas på det bästa ikväll. Nu sitter jag och spelar oxie, en frågesport på internet. Ska snart gå upp och göra något roligt. Det är ju sista dage på lovet. Sen är det massor veckors plugg. Men bara en termin kvar, så bara att bita ihop.
Nä nu ska jag göra något av min sista lediga dag och njuta ordentligt! :)

3 snabba

Tänkte jag bara skulle dra iväg ett snabbt inlägg innan mina vänner kommerförbi och det blir kladdkakedags. Detta är mina två låtar som jag inte kan få ut ur huvudet för tillfället. Fett drygt men bra är dem.

1. Firework - Katy Perry


2. Love Drunk - Boys Like Girls


3. Lost in Stereo - All Time Low


Hockey - på liv och död!

Kom hem för ca en halv timme sen. Har varit ute med vännerna och haft en rejäl hockey match dock med innebandyboll. Jag känner mig lite öm i fötterna nu efter men det var det värt. Sist jag åkte var för ett år sedan då det var 15 minus. Åkte i 10 min sen frös jag ihjäl. Men idag var det perfekt väder för att åka skridskor, +1 grad = bäst. BTW mitt team vann med 5-4, just so you all know! :P





Snacka om att vilja döda! Haha, hatar inte de röda ögonen.

En riktigt skön känsla att ta av sig skridskorna.



Levande Mys

Just nu sitter jag hos min pojkvän och skriver. Idag har varit en riktigt slödag. Blev väckt runt 11 verkligen dö trött. Gick upp åt lite med familjen sen gick det inte att hålla ögonen öppna längre så sov en timme till innan jag gjorde mig i ordning och for till jobbet.

Just nu sitter jag som sagt hos pojkvännen. Vi har sett film och bara varit mys. Nu sitter jag och gör lite archeaology åt han i wow och får sufa lite medan. Nu ska jag nog ta och vara social sen sova. Tänkte jobba imorgon med så känner att jag behöver min sömn.



5ive

Igår blev det en galen kväll. Kände mig fortfarande lite sjuk från vecka så tänkte bara ta en lugn kväll hemma eller men någon vän tills partyprincess Alva får mig taggad och drar med mig ut i natten efter 2 timmars övertalande. Så klockan 18.00 hoppar jag in i duschen och gör mig i ordning. Och det slutade med att vi hade så sjukt roligt. Började med en förfest på Östermalm sen drog vi vidare till 5ive och dansade loss till det stängde. Och för att göra en historia kort så fattar jag verkligen inte vad som hände med fjortisarna i Umeå? De beter sig som något lejon som möter sin värsta fiende och måste döda dem (i detta fall jag).  + att de blir helt blinda när de börjar se rött. Säger bara "fjortisar lägg ner!!"
Men tack alla för en awesome kväll! :D


Jag igår.

Michael Jackson - "MICHAEL"


Just nu sitter jag och lyssnar på Michael Jacksons nya album "MICHAEL" som släptes den 10 December 2010. Det är skrivna låtar av honom som aldrig blivit publliserade förut. Jag har varit ett MJ fan så länge jag kan minnas, det märks att dessa låtar är hans för man känner igen hans klassiska beat. Det sjukaste är att skivan redan har sålts i 3 miljoner expemlar och blev ett av de albums som sålts mest 2010. "MICHAEL" har sålt platina i 14 länder och guld i 17 inkl Sverige. Det är bara ett tecken på hur älskad hans musik är. Jag gillar den nya skivan riktigt mycket. Vissa låtar är riktigt bra som "Hold My Hand" och "Behint the Mask". Ska fortsätta lyssna nu!

Här är låten Hold My Hand med Michael och Akon.

Spikmatta & Cougar Town

Har jag legat och degat på rummet hela kvällen och tittat på film, serier och extramatrial. Även legat på spikmattan, börjar använda den för mycket tror jag men kan inte hjälpa det. Började se Cougar Town igår. Har redan sett halva säsongen och totalt ääääälskar det. Ska lätt bli som JCortney Cox om det skulle sluta med att jag blev frånskilld vid 40. Skulle lätt ha blivit den bästa tien i livet.



Nu är det dags att sova. Hoppas jag mår bättre imorgon, men he tror jag. Det är ju fredag då... Party!!

Torsdag

I natt fick jag sova ut ordentligt. Även om jag inte sov gott och drömde en massa creepy om Cougar Town och vaknar av det och att jag inte kunde andas.

Igår kom mina föräldrar hem efter en vecka nere hos morfar. Känns skönt att ha någon som tar hand om en igen, genom att ge mig frukost på sängen. När de ändå var i södra sverige passade de på att fara till ullared och kom hem med massa roliga saker till mig! :) Fick en jättegullig t-shirt (får visa sen), trosor och hårsprej. Fick de två första filmerna i the Twilght story (fick eclipse i julklapp så nu har jag alla tre ), så blir det att titta extramatrial idag. Sen det roligaste jag fick var boken "Believe It or Not!". Sjukt rolig bok där där man hittar all den sjukaste faktan som finns i världen. Om knasiga händelser och sjuka saker folk har gjort.


Sick of This

Gu vad less man blir att man ska behöva bli sjuk på lovet. Trodde att bastun skulle göra susen igår. Var inte teppt i näsan, inte hes och mådde sjukt bra. Sen vaknar man upp idag och mår skit. Teppt i näsan är det värsta. Som tur kom David (också småsjuk) över ett litet tag så vi hade sjukstuga här och pysslade om varandra. Det gjorde min dag.

Just nu känner jag mig så här...

Tillbaka Till Framtiden...

Igår hade jag film maraton. Jag, Tove och Pontus gick först till ica och köpte snacks för 100 kr. Sen for vi hem till mig och dukade upp all chips och dricka och började se första filmen av de tre. Det var sjukt länge sen jag såg dem sist. Så det var roligt att se om dem på rad och med någon som inte sett någon av dem förut. Första filmen är gjord 85 och de andra två 89 och 90. Det roliga är att i tvåan när de åker fram i tiden 30 år så blir det ju vår tid idag om 4,7 år. Väldigt komiskt hur de trodde att det skulle se ut då. Men har ni tid över på lovet så titta på filmerna. Love them!


Detta måstes göra om någon gång! :D

Film maraton

Idag har det blivit ett film maratan hela dagen med filmtriologin "Tillbaka Till Framtiden". Berättar mer sen. Nu ska jag fara iväg och se hockey och sen basta med vänner. Hörs sen!



Ny header

Igår när jag inte kunde gå till jobbet p.g.a min hals så satt jag gjorde en ny header. Den gamla var bara en kladd som jag hade tills jag gjort en ny.
Så vad tycks, funkar den? :)


Monopol martchen igår

Oj, oj, oj... Utklassning på hög nivå. Vi satt ända till halv 3 på natten och jag totalt krossade honom! Sen gjorde vi en specialare med tove (baknen) att hon skulle gå runt och ge oss pengar ifall hon hamnade på våra gator. Hon träffade av mina gator ibland men aldrig pontus, Dog ordagrant av skratt när hon varv på varv missade hans gator.

Jag låter resten av bilder tala för sig.


Jag är svart gubbe, Tove röd och pontus grön.  Och självklart är det jag som äger hotellen där borta.


Mina pengar och gator :)


Pontus pengar och gator.


Tove som alltid missade pontus gula gatorn med hus på! lika roligt varje gång.  :D


Sen gick det bara uppför! Nu ha pontus 50 kr kvar, och jag har runt 60.000. HAHA!! Men roligt var det. Måste dra en till nattmatch i framtiden.


Ska spöa skiten ur alla i monopol!

Efter att ha legat död hela dagen så ska den avslutas med en tuff, svettig och hårt match i monopol på liv och död!

GAME ON! :D

God morgon

Sova sova sova är precis det jag känner nu. Känner att jag är lite små förskyld men en ond hals. Så det blev inte att fara och jobba för mig idag. Så istället sov jag ett litet tag till i de sprillans nya lakanen jag fick i julklapp.
Igår på tv såg jag första avsnittet av den nya Serien No ordinary family. Tyckte att den verkade helt okej. Så tanka hem den för att mina andra serier jag ser på har uppehåll just nu. Även om jag gillar storyn med krafter osv så känns det ändå som en copy right från Heroes fast i en sämre version. Tycker heroes är sjukt bra i 1 & 2 säsongen. Sen spårar det lite som nästan alla alltid gör men kommer tillbaka i säsong 4. Så ska he på ett till avsnitt av No Ordinary Family och se om jag kommer gilla den sen senare i storyn.


Sovit gott? Jag sov då underbart i detta. Läckert va? ;)

MAAAAAAAAAAAAAT!

Känner fortfarande att kroppen inte har återhämtat sig än. Är hungrig jämt och sjukt trött.  Nu sitter jag och tittar på Tjenare Kungen på tv medan jag ätit en supergod middag. Snart blir det att lägga sig i ett varmt och skönt skumbad och sen bädda ner sig med film och popcorn i en nybäddad säng. Can't Wait!


Den supergoda maten jag laga till!

Nyårslöfte?!

Det är många som brukar ha nyårslöften. Jag har aldrig haft det i mitt liv så tänkte att jag skulle komma på något till detta årsskift, men det är ju supersvårt. Klurade länge sen gav jag helt enkelt upp.

Har du något nyårslöfte? Vilket? :)

Oh vilken natt!

Hejsan allihopa. Hoppas ni alla hade en trevlig slut på året igår. Det hade då i alla fall jag och flaskan smällde på tolvslaget. Innan det åt vid god middag och hade det allmänt roligt. Tror jag började dra mig hemåt runt fyra någon gång, men hörde sen att de andra höll igång ända till 7 i morse. Det blev mycket skålande och skratt. Men nu efter att ha sovit i några timmar måste jag få berätta att min mage och huvud inte mår 100 bra. Känns ju sjukt skönt att börja 2011 med att vara extremt bakis och käka pizza buffé på Ronyas (dem kanske den godaste pizza buffén någonsin). Fick i mig några bitar medan jag kämpade tappert mot min bakishet, men mår ju toppen nu. Hoppas ni mår lite bättre idag.

Tror jag ska ladda hem hyra Hangover och titta på den igen. En så sjukt bra film och älskar verkligen Zach Galifianakis. Han är en  sjukt bra skådespelare. Å sen tycker jag den passar så sjukt bra in idag.


2011 - Det är nu allting börjar!

Nu skålar jag in det nya året med att posta mitt fösta inlägg på min nya blogg!


Just nu sitter jag inte här när klockan är en minut över midnatt (I have a life). Utan just precis nu är jag ute på någon fest i Umeå och skålar champang eller kanske står jag på stan och tittar på fyrvärkerierna. Men hur som haver är jag och festar in det nya året! Jag känner på mig att 2011 kommer att bli ett händelserikt år, och det är just därför som jag tänkte starta denna blogg.

Gått nytt år! :D Och titta gärna förbi igen!

RSS 2.0