TALLINN here we come!

Har typ packat klart allt inför kryssningen jag åker på imorgon. Jag ahr säker glömt en massa men får hoppas att jag kommer ihåg det i morgon då. Nu ska jag ska sova. för imorgon kommer malin förbi och hämtar mig kl kvart över 5 så blir att kliva upp 4! Taggad. får helt enkelt sova på bussen ner till stockholm sen.

God natt. Hörs igen på tisdag/onsdag!

Hangover dos!

Såg att The Hangover 2 har premiär idag så kände bara att jag måste ta en repris med lisette och se den. Vi såg ettan i stockholm av en slump. Vi valde bara någon film och blev den. En av de bästa filmerna jag sett på bio ever!! Så har inte riktigt lika mycket förväntningar på den här! sällan tvåor är bra men vi får se. Kommer i ala fall bli trevligt! :D


En helt vanlig måndagskväll...

Låter bilderna tala för sig själv. Säger bara en sak. Dessa b-rudar kan lyckas med allt!











Jag och pontus kom dit strax innan 22.00 vi kom där ifrån närmare 00.00 :D

Söööta!

Humöret går upp och ner! men detta youtube kan inte göra annat än att få en att le :D


Sista veckan!

Nu sitter man på skolan och drömmer sig bort mot friheten som snart är här. Nu har man i stor sätt inget kvar i skolan häller. Två-tre uppgifter kvar i skolan och bara 4 pass sen är det inget mer jobb för mig på ett tag :) Böarjat tagga upp för att "aldrig" mer gå i skolan, haha. Nu ska jag se till att jobba bort lite så att jag blir klar och jag blir fri!!


ÄNTLIGEN HÄR!!

Igårkväll fick jag hem min kära balklänning! Är asnöjd. Vart helt rätt färg och jättefina detaljer. Det bästa av allt är att den sitter som en smäck! haha. Nu ska man bara fixa skor och lite accessoarer till sen är man fit for fight! Bilder på klänningen kommer på själva baldagen den 9 juni! Tills dess får det vara en hemllighet :D Fatta det är bara 3 veckor kvar! helt galet sjukt. är så himla taggad nu.



Ska du på balen?



Kapten Jack Sparrow is back

Hade turen att få följa med på premiären av Pirates of the Caribbean idag. KL 15.30 går den av stapeln så ska bli riktigt kul. Vi ska inte se den i 3D, billigare och bättre tror jag. Känns som att det bli förmycket med 3D när man inte sett de andra på det sättet. Jag har ganska låga förväntningar. Johnny Depp kommer vara lika underbar som alltid men tror det kommer kännas tomt utan den snygge Orlando Bloom och kaxiga Keira Knightley med i filmen med deras romans. Men kommer bli galet kul ändå tror jag!



Så less !!

Åh är så less att jag bara vill lägga ner allt! Sitter och räknar matte C , och jag har typ salgit huvudet så hårt att alla min kunskaper försvunnit. Hänger inte med alls. Känns som att det kommer 100 saker som man inte har räknat förut! :( Och sen har man nationella prov på fredag så det är bara att plugga in allt.

Typ så här ser våra tal ut som man ska räkna. Inte så skönt, med tanke på att jag aldrig räknat med C*e^ax.


Nå, nu ska jag försöka räkna lite till! wish me luck på fredag!

Jobb sen middag på stan :)

Älskar verkligen tisdagar. Lång sovmorgen, åker man iväg och jobbar lite sen kommer man hemma och har hela kvällen på sig att göra saker. Sitter nu och skaffar Linkin Park biljetter till mig och mikkan! Fatta så sjukt taggade vi är!!! Så jag hoppas dem kommer på posten imorgon.

Sen idag ska jag få träffa go Miriam som jag typ inte träffat på flera år känns det som. Så ska bli riktigt trevligt att gå ut å äta en middag och ta igen lite.

Men måste ju bara få berätta hur grym jag var igår. Skrev klart mitt tal i samhällskunskapen och sen for jag ut och sprang 3,5 km, så inatt har jag sovit som en gud!


Även om jag gjorde bort lite så är jag fortfarande sjukt frustrerad av allt annat som man har kvar :D

Eurovisionsongcontest

Jag satt med nerver från röstningens början tills det bara var några länder kvar att räkna upp sina röster. VI KAN JU VINNA!!! Tycker verkligen Eric Saade förtjänade sin 3dje plats men kunde gått ha kommit två före Italien. Har kommer mina 2 favoriter från Eurovison och även vinnarlåten. :D enyoj

Vinnarlåten Azerbaijan. Svensk låtskrivare och svensk kör. Jaa man kan ju nästan säga att Sverige vann.


Självklart gillar jag Sveriges framträdaen och låten är helt okej trots texten ibland.


Man kan ju inte ungdå att missa dessa galna Irländare. Den sköna stutsiga låten sätter sig på huvudet direkt. Love it !



Vad tycker du, vann rätt eller hade du en annan favorit?

Piiiinsamt att vara svensk!

Efter att ha sett hockeymatchen Sverige Finland fick jag bar en sån känsla av pinsamhet. Det var rent ut sagt ett stort fiasko. Det komiska är att natten till finaldagen vaknade jag av att jag drömde att vi förlorade finalen med 6-0. Sen när Sverige gjorde 1-0 så tänkte skönt att min dröm inte var sann. Men det var ju inte så långt ifrån. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FÖRBANNAT att Sverige bara viker ner sig och ger upp, vad äre för småglin dem har tagit in i laget som vägrar kämpa till slutsignal. PIIIIIIIIIIIINSAMT.

Så igår kväll mådde man lite smått illa. Men man får väl gratulera till silvret. Det är ju inte fy skam det häller.



Sverige vs Tjeckien

Fan nu står det ju 1-0 till tjeckien. Så här får det inte gå till. Sitter helt inne i hockey vm och skriver det sista på mitt PA100. Men svårt att ... MÅL det blev måll! så nu står det 1-1, awesome. ... hålla konsetartioenen på både och. Helt inne i matchen, haha. Får ta och skriva på det i pausen! Detta inlägg = 10 min att skriva hehe. så sjukt spännande. får skriva sen istället! snart mat med! mums .

Ser  ni också matchen?

Almost here!

OH gu vad jag längtar.. har spårat paketet (balklänningarna) att det är på arlanda nu. Kanske till och med på ett plan till umeå. Tänk att snart har jag den i handen. Längtar dock inte till att springa runt och leta skor. Det kommer bli en pina, men skönt att man kan göra bort det med. Gäller bara att hoppas att den ser ut som den ska met rätt färg.

Nu sitter jag på lektion och ska skriva klart det sista i PA100 som ska in i morgon. Men det är så sjukt svårt att få något gjort när det sitter två idioter och snackar hela tiden! Hampus och Leopold heter dem och dem ville så gärna att jag skulle skriva något värt! så där är det . As värt. haha

Nä ska vara seriös, jobbig och skriva klart det sista!


Det ska regna på onsdag = bullshit!

Nu har man hört på vädret flera gånger att det ska regna. Så tänkte att ja gkanske borde ta några kläder som jag vet inte "passar", men tänkte äsch jag har ju aldrig litat på värderaporterna förutm farför börja nu? Jag tog i alla fall med mig en extra tröja i fall att liksom men kan ju säga att den ahr ju inte behövts i den här härliga sommardag vi i Ume har haft. får väl se om regnet drar över inatt, får väl hoppas inte. Har ju bestämmt mig för att cykla i morgon :/.


Men jag måste ju få medge att det där såg ju alldeles för skönt ut. Vill nästan att det ska börja ösa ner på en gång. På lördag skulle vara en toppen dag. Så får hoppas att det väntar tills då.

Eurovisionsongcontest - del 1

Snart är det ju dags dör Eurovisison songcontest delfinal ett. Sverige är inte med i det här hitet utan vi kommer på vara med på torsdag och förhoppningsvis finalen på lördag. Kom på att ajg ska skriva en bubstep låt till melodifestivalen 2012 eller 2013. Sen anagligen gå vidare till Eurovision :D haha får väl ser hur det blir med det men hade var sjukt kul och låtit förjävla bra.

I år är finalen i tyskland tack vara att Lena vann förra året med låten Satellite. För er som inte har koll kommer låten här nere. Man kan ju alltid hoppas Det blir vi som vinner i år.




DUBstep = <3

Den här låten vägrar fara ut ur min hjärna, men det gör faktidkt inget för den är så sjukt skön. Glöm inte att he på basen på högsta volym. För utan bas, ingen skön låt. Ni kommer fatta vad jag menar..!


Äntligen händer något...

I början av mars så beställde jag min klänning balen och den har fortfarande inte kommit... Börjar få lite lätt paniiiiik! Men igår fick jag veta att de har skickat min och vännens klänning så de lär väl dyka upp i slutet på denna vecka eller nästa. Är så sjukt nervös att den inte ska passa eller att den ska vara fel färg eller något likande vill bara ha den hos mig så att man kan börja fixa skor och sånt man ska ha till. Vi får väl också hoppas att klänningarna inte fastnar i tullen. För det skulle suga.

Men nu är dem i alla fall på väg så det firar vi med att skriva på PA100. yeey!

BALENTIPS - hår

Säkert många av er ska gå på balen i år. Jag med. Så här kommer ett litet tips till er som inte har pengar, orken eller viljan att gå till frisören och sätta upp håret för 500 kr/tim.

Blev tvungen att ta ett litet paus från allt skrivande idag så satte mig istället och kollad på en massa videos på youtube om olika håruppsättning. Skit bra för alla ni som ska på balen men inte ids eller har pengar att gå till frisören. Blev sjukt ispereraf och testade sätta upp håret nu. Blev faktiskt riktigt bra, så nu vet jag ungefär hur jag vill ha det. Måste bara få lite hjälp att snygga till det :P Testade på att köra en smikning till med. Kan ju inte säga att den blev lika lyckad haha. Men det ju 5 veckor kvar tills balen så man får väl hoppas att man hinner öva några gånger så att det blir snyggt det med! Lite mindre stressad känner jag mig nu när jag vet i stort sätt hur man sätt upp håret :D

TIPS: Om du är osäker på vad som är det bästa sättet att sätta upp håret på eller saknar ideér om hur du vill ha det. Kolla youtube videos, sök på hairstyles så visar de i olika steg exakt hur man gör. Jag visste redan på ungefär hur jag ville ha men sen så hittade jag inseration från olika videos och kom på hur man får upp håret på plats precis som jag ville ha det. Lycka till!

Onsda!

Idag har varit en riktigt seg dag... tråkigt värre. Man vaknar på morgon och känner att man inte kan andas. Vill inte bli sjuk nu... kommer aldrig låta det hända men svårt att stå emot, kroppen får jobba i sin takt. Så efter matteprov och massa skola så kommer man hem och sätter sig och pluggar. Inte det roligaste men imorgon är det bara 6 veckor kvar tills STUDENTEN!! Men mycket som ska göras innan dess.

Grattis underbara vän!



Vi har haft det så himla roligt de år vi känt varandra! Två bilder från länge sen. Hoppas du haft en toppen födelsedag ner i göteborg. Men när hon kommer hem om en månad så blir det ett stort partay! Ska bli skönt att ha en hel sommar som hon kommer hem så man hinner ses lite :D Grattis BRUDEN !! best wishes from me! :)

Redan Maj Månad!!

Alltså jag kan inte fatta att det redan är maj. Allt har gått så fruktansvärt snabbt. Snart är det abra 6 veckor kvar till studenten och jag vet att det kommer gå med stormsteg det med. Så sara det är bara att sätta igång med allt skolarbete som man har kvar. Typ projektarbetesaken och lite annat. så nu ska jag inte sitta här längre. Måste ju sätta igång här hemma så man får något gjort och kan njuta lite i maj.

Kan förtfarande inte fatta att det är MAJ, kan du? :P

RSS 2.0