För dig Rebecca! :love:

Nu har jag varit väldigt off med att skriva. Det har berott på att jag haft fullt upp med annat och varit för lat helt enkelt! Men ska bli ändring.
Idag är det "VÅFFELDAGEN" om det var någon som hade missat det. Så på praktiken idag tillagade vi våfflor. Nu lyssnar jag på mycket hög musik och tänker ut vilka kläder som man kan ha på sig ikväll. Ska nämligen iväg på ett Coctailparty. Det är inte direkt så att jag har massa coctailklänningar hemma som jag kan välja mellan men något elegant får man väl hitta. så ikväll sysslar jag med det.
VSG becca! ska skriva oftare. snart är den mesta över ! :)

Bye UME, Tjena Ludvika

Sitter nu och ska snart somna. Har packat väskan duschat och i stortsätt gjort mig klar för att åka iväg. Imorgon bär det nämligen av till Ludvika och hälsa på min morbror, fru och kusin. Kommer hem på söndag kväll/natt så blir en kort liten resa men är typ as peppad för att jag kommer få köra en massa. På nya ställen och testa mig lite. Jaa har inte så mycket mer att säga nu. Måste sova snart, blir att kliva upp 5-6 imorgon. Tur att man är bäst på att sova i bilen.
BTW: Jag och David gick ut och åt på Eastern Palace i tisdags. Är fortfarande mätt. Blir mätt dirket så går inte att äta alls! men det kommer tillbaka snart hoppas jag. Mat är så gott!

Bilder från min födelsedag och den fina rosen jag fick av älsklingen.




Får se om jag får tillgång till dator där ananrs är jag tillbaka på måndag!

Premiär för skinnjackan 2011

Nu är våren här och har snart varit det i en vecka. Några plusgrader om dagen, så hiimla skööönt! I fredags tog jag värmen med storm och tog på mig min skinjacka. Det var så skönt att ha en tunn jacka som är vindtät men inte varms om ett as. Dunjackan är lite för varm när det är runt 8. Det blir som en bastu. Så nu kommer det att bli skinjacka när man ska iväg på dagarna sen kasnke dun på kvällarna. Men så underbart med SOL OCH VÅR!!



Min Födelsedag!

I lördags hade jag hen underbar fördelsedag. Fick hur bra och fina presenter som helst. Sen kom några gärster hit vid 4 så då blev det riktigt gofika. Kladdkaka istället för tårta. Var inte riktigt sugen på tårta så kladdkaka fick det bli. Mums! :) Jag hade en hur rolig fredagskväll som helst och sen på lördagen tog jag det lute lugnare. Såg en fantask bra film. Berättar mer om den lite senare.

Det bästa paketet jag fick var nya högtalare med baslåda till min dator.
Äntligen kan man lyssna på musik igen!!!
:D :D :D

LOOOOV!

Nu är det måndag och det känns underbart att inte behöva gå upp tidigt för att stressa iväg till skolan. Utan idag bara liga kvar i sängen och må. Detta lov är så efterlängtat att det känns underbart att det äntligen är här! Nu ska jag gå upp och äta lite brunch! och sedan se på lite serie med awesome ljud!! :D


Natti! :)

Kom hem för ca 20 min sen. klantit nog glömde jag hemma nyckeln så blev tvungen att ringa mamma så hon kunde öppna. hoppas hon kunde somna om nu. Idag för att vara exakt fyller jag år. Egentligen inte för än 22.00 på kvällen. Jag hade de jättekul på corona. Fick inträdet gratis när jag köpte student skiva biljett, så inte så mycket pengar som gick åt :) får se hur det blir fram över men nu måste jag ta och sova god natt :)

Jag prick nu!: god natt :P


Dagens Outfit

Tänkte det var ett tag sen jag la ut min outfit. Så tänkte här kommer en till.


Linne - Monki
Jeans - Rut m. fler
Halsband - Ur & Pen



Sköön väckarklocka

Fart och fläkt blev det i morse. Vaknade typ sju men av någon anlednign blev det 8, vet inte riktigt hur jag tänkte där men något knasigt var det. Missade i alla fall mitt matteprov. Ganska tur det. Har itne gått så bra att plugga på egen hand. men nu fick jag lite hjälp det sista på lektionen så förhoppningsvis så klarar jag det efter lovet. Och på tal om lov!! En dag kvar i skolan sen en hel veckas ledigt. Det ska bli underbart.

Jag hoppas att jag lyckas ställa väckarklockan rätt och få allt och funka i natt!

En sjö i sängen

Okej, nu efter att ha skrivit rubriken ser jag att det låter som att jag har pissat på mig.Men så är inte fallet denna gång. Utan det var så här att jag vaknade kl 8 i morse pigg som en lärka. Kännde att jag måste somna om. Hämtar ett glas vatten ställer vid sägen. Lyckas somna om till kvar i 9. Ligger och drar mig vill sova mer typ men är sjukt pigg. Börjar bli lite tröttare och vips så tappar man ut glaset i sängen så det blev en sjö. Inte lätt att somna då. Bara att kliva upp och hämta papper handukar. riva upp lakanet, torka maddrassen. Kan då säga att jag vaknade då till! Inte det roligaste att syssla med när man vaknar... suck!

Men nu har iaf sängen torkat så får bädda om och sova. Är svaaain trött! Goood natt!


Bild: goggle

Vårsol och lovkännsla

Tjenare alla. Idag kan man inte ha klagat på vädret. Det har varit så sjukt fint ute. Synd att man började jobba klockan halv ett. Har suttit nu hela kvällen med derivatan. får Paniiiik över att varje tal tar typ en kvart att göra!!! Men får väl se hur jag gör med provet imorgon...  Om jag gör det (känner mig inte redo) eller om jag pluggar imrogn och göra det efter lovet.

Och på tal om LOVET. Så är det ju så att det snart är lov igen. Längtar. Det kommer väl inte hända så mycket då ioförsig, men jag fyller ju faktiskt år på lovet och sen så ska jag åka ner till Ludvika sista helgen och hälsa på Minikusien. Alla åker ju alltit bort på sportlovet (jag med i vanliga fall) så ingen kommer att vara hemma när jag fyller år tråkigt nog. Men är det någon ensam själ där ute som är det så får du gärna höra av dig så att man kan styra ihop något! hehe :D


RSS 2.0