7 dagar till LONDON!

Kan inte riktigt fatta det än men om exakt en vecka sitter jag och Lisette på arlanda och väntar på att planet ska lyfta till London. Det kommer bli en magisk resa som blir ett bra minne innan man ska iväg till usa ett år. Längtar sönder men först blir det att jobba veckan ut och fixa lite viktiga saker innan man åker som tex en kamera :P

TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGATAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA

Dagens Outfit

Tänkte jag skulle ta och visa hur jag såg ut igår.

Linnet är en T-shirt som jag tryckt på och sedan klippt sönder till ett linne.
Jeansen är en kompis.

Trött som in i bomben..

Även fast jag bara jobbade lite mer än 4 timmar idag så är jag helt slut. Förstår inte vart all energi tog vägen. Nu ligger jag i sängen och vilar. Ska snart försöka ta tag i lite saker som måste förberedas men tycker det är jättesvårt att förstå mig på vad som ska göras. Kanske är det för att jag är helt slut.. Who knows?

Hoppas ni har haft en bättre dag än jag. Nämen nu ska jag verkligen försöka ta tag i det här på riktig!!

TENNIS

Idag efter jobbet for jag och spelade tennis. Fruktansvärt kul faktiskt. har velat spela tennis länge så har lite seriösare men har aldrig blivit av på flera år. Men plötsligt händer det så nu hoppas jag bara att det finns stora möjligheter att få spela i USA. Skulle ha varit så kul. Får se om det hinner bli något mer nu innan man åker!
Kanske blir jag om några år, vem vet ;)

Tjejer - Gå och se Bridesmaids!

Alltså just den här genre komedi brukar inte jag vara ett så stort fan av. Men i lördags så gick jag med Alva och såg den måste säga att jag inte ångrar det. Hade seriöst träningsvärk i magen efteråt, sjukt. Det var bra stämning alla skratta högt i salongen. Tror inte riktigt den klår Hangover filmerna men nära på. Det var mer än tjejversion av Hangover (ni ska inte ha förmycket förväntningar nu, jag hade nästan inga). Men gå och se tycker jag!
Tror jag aldrig sett en tjej som är mer obekväm än hon i denna!

Hatar att han är så förbaskat snygg!!

Jared Leto <3

Ny header

Som vissa kanske har märkt så har jag gjort en ny lite mer passande header till bloggen. Ja, som ni kan se så talar den lite för sig själv. Och det stämmer det som står. Jag har bestämmt mig för att åka iväg till USA i ett år som Au Pair. Inget avrese datum är satt än så ett tag till blir jag kvar i underbara Sverige!

Så vad tycks?

Nu känner jag att det är dags igen!

Hej alla glada!
Nu vet jag att min blogg har legat nere ett bra tag. Jag känner att jag inte riktigt har haft tid och sen så känns det så dumt att skriva ett inlägg typ bara så där random från ingenstans. men nu känner jag att hösten och vinterna närmar sig allt mer och mer och mina planer framöver börjar ordna upp sig så det var dags att börja skriva lite grann om vad som försegår med mig. Speciellt för att jag troligtvis lämnar landet i ett år snart. Så detta blir det första inlägget utav många kommande.

Så ni är varmt välkommna att titta in hit lite nu och då!


RSS 2.0