Pluggkväll hos Isa med goggleöversätt

Just nu sitter jag hemma hos Isa med Angelica och skriver på mitt arbete. I pauserna pratar vi emd varandra genom Goggle översätt. (vet bra humor!) men Angelica visade iallafall den klockrenaste saken ever på den sidan. Så jag ber om ursäkt om jag träffade av någon öm punkt i någons av hans fans hjärtan!!


Ruuuuuubrik!!!!!!!!!

Sitter i soffan framför tv. Såg nyss melodifestivalen och nu tittat jag på Die Hard II . Idag har jag varit hos farmor och städat ut lite från hennes gamla hus. Fick med mig hem några speglar så att jag äntligen ska få en spegel på rummet, tröttnat på att springa till toan hela tiden. Sen fick jag även med mig hem en ljusstake och en liten glas hylla. Var dock lite bakis så var hungrig hela tiden (finns inte så mycket mat där, dvs ingen) vi hade med oss en macka men fick en pizza när jag kom hem. :D så har typ min dag varit idag.

Nä nu börjar det hända grejer i filmen. Ska fortsatta se och dricka lite päron cider (AKA: pärondryck med ciderkaraktär) :P

Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon?

Sitter med min skoluppgift om konspirationsteorier. Jag valde månen och tänkte att jag kunde se om dokumentärfilmen: "Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon?" Jag har sökte lite här och var men får inte hem den. Får lite smått panik och youtube känns lite för drygt att titta på när det är dålig kvalla osv. Är det någon som vet vart jag kan ladda hem eller se dokumentären om att månlandningen var FAKE? snäll berätta för mig genast. En fråga om liv och död! hehe. Nämen det hade varir super snällt. Nu ska jag ta och leta vidare och se om jag kan hitta den!

One week later!

Tjena allihopa. Det har varit så fullt upp förra veckan när kusinen var uppe att det bara inte fans tid till att sitta framför datorn. Nu är det börjat lugna ner sig lite och kände mig super sugen å att skriva ett inlägg. Dock har det hänt då mycket sen jag skrev sist så vet inte vart man sk börja.

Det var i alla fall superkul att ha kusinen här uppe förra veckan. Vi hade verkligen superkul! Så det blev verkligen en helspäckad vecka. Sen nu de senaste dagarna har vi haft projektvecka. Alltså jobbat med mitt företag och fått ordning på det. Även blivit riktigt krasslig så det är bara ett big NO NO!! Så idag när vi har friluftsdag så hade jag glömt att välja och no offence så fick jag det tråkigaste man kunde ha nämligen vinter orientering (tycker orientering är superkul men inte mitt i vinter när det är -15 och en meter djup snö!). Så tänkte när jag ändå inte har idrott och det inte går på betyget kan jag lika gärna vara hemma och ta tag i lite saker. Istället för att bli mer förkyld.

Så tog ett liten paus från körkortsteorin men ska ta och göra ett till test. Sen blir det att hoppa ner i badet och bara blattna upp! :)

Har eran vecka varit bra?

Shopping dax!

Snart drar jag och kusinen iväg på en shoppingrunda i umeå.
Får se om jag kan hitta det jag skulle vilja ha !

PS: läste smset nu!!! AAAAAAAAAAAAAAAh!

Spänningens ögonblick!

Sitter med min mobil i handen. Har fått ett sms av brosan om vilken kön.. Fatta! nu kan jag få veta. Har inte vågat kolla än. Sitter med den nu i handen . det är ett knapptryck ifrån. Ska jag våga !!! ?? iiiiiih! Flicka? Pojke? Pojke? Flicka? det äter står att se i några minuter till!!!

05.40

Idag klev jag upp 05.40. Sist jag gjorde det var hur länge sen som helst. Nådigt trött man var men gick bra att kliva upp för var sjukt taggad på att hämta min kusin som skulle komma med tågen kl 06.28. Först skjusade jag hem David och sen efter det så for vi till den nya tågstationen vid sjukhuset. Har aldrig varit inne i den förut, sjukt fin har den blivit alla fall. Det som sög att när man klivit upp så tidigt kommer till tågstation så är tåget sent. Det kom inte förrän halv 8. Satt där nästan en timme och vänta. Men he var det värt. Nu ligger jag och kusinen i sängen och pratar lite. Hon är jättetrött efter tågresan och det kan jag förstå! Men hon ska få sova när som helst, För jag ska iväg och klippa mig när som helst. Hoppas jag blir nöjd. brukar aldirg bli det nämligen .

Så nu går snart bussen måste skynda iväg. Bye!

Glad Alla Hjärtans Dag!

Igår den 14 februari var det alla hjärtans dag. Så självklart var jag och Davis "tvungna" att hitta på något. Jag har inte rikigt förstått vad man egentligen ska göra på alla hjärtans dag. Men vi gjorde något enkelt som att gå på bio. Vi såg 127 Timmar. Riktigt bra film, men under en scen så klämde jag sönder hans hand. Ni som sett den förstår nog varför, hehe. Sen får vi hem till mig med halva Block Bustern kvar (eller chipsen tog slut dirr) och myste lite innan vi somna bums. :)




HEMMA

Så var man hemma igen efter att suttit och jobbet prick hela dagen. Gick faktsikt oerhört bra idag. Glad att jag gick dit. Dock blir man fett negg närman kommer hem ska berätta om den bra dagen man har haft, sen så är det typ sjukstuga hemma och alla bara gnäller är negg och bara surar. Drar ner en som fan. Så nu är jag oxå butter. Tror mycket är för att magnus inte kom på lektionen förra veckan (känn dig utpekad) så min grupp kunde inte redovisa förra gången när man var påläst, det far fräskt i minnet och man var förebrädd. Nä nu måste jag redvisa imrogon OM HAN DYKER UPP dvs. Är inte lika förberädd, känner mer "orka bry". nervös. bööööörda. Måste göras bort. ej påläst. Ska läsa igen en sista gång innan jag somnar. Men frågan är om det fastnar??

Är helt slut nu, så blir att sova nu här i sjukstugehemmet!
GOD NATT :)

Jobb

Nu sticker jag iväg till jobbet! Blir toligtvis bort hela dagen.
Men pengar rullar inte som det ska, Det går bra nu!

Hoppas ni får en trevlig söndag :)

Natthumor

Såg det här klippet idag för 100 gången. Kände bara att de som inte sett det än måste se det NUUU!!

(baby monkey, baby monkey.... tralala)

Lyrics :) haha
Baby monkey [x2]
Riding on a pig
Baby monkey

Baby monkey [x2]
Backwards on a pig
Baby monkey

The world has gone insane
And you don't know what is right
You've got to keep on keeping
Get on that pig and hold on tight

Baby monkey [x2]
Riding on a pig
Baby monkey

Baby monkey [x2]
Going backwards on a pig
Baby monkey, hey

Virkat

Alltså är det bara jag som inte förstått det här med virkat. Virkade klännigner osv är typ årets sommarplagg. Alla vill ha det. Men jag kan inte begripa varför någon skulle villa gå runt med en tung klänning med massor av ståra hål i och mönster. Okej vissa kläninger som inte visar så mycket kan vara okej (som den nedre) kan väl vara okej, men den övre bilden, modellerna har inte äns underkläder på sig. Vem skulle vilka gå runt och visa allt i den där?? Nää jag kommer då hålla mig till jeansshorts och linne!





LÖRDAAAAAAG!!

Nu är det helg igen. Är jättetaggad men vet inte varför. Inget speciellt som händer och imorgon ska jag jobba hela dagen (känns inte taggat), men just nu sitter jag och har mycket energi som jag måste göra mig av på ett eller annat sett. Det är riktigt fint väder ute så måste väl försöka få med mig någon ut.

Igår visade måns mig ett spel på telefonen som jag blev lite besatt av. (kanske därför jag är så taggad, vill spela). + att måns sa att jag skulle drömma om spelet inatt. och gissa.. det gjorde jag. skitstörande när man vaknade. Hittade en likandne version till iPaden men det var inte lika skön men funkar. Typiskt att pappa var tvungen att ta med sig den till kyrkan där de är nu. Ska åka upp och möta upp dem senare och fara till Tomtebo till ett par familjevänner. Tråkigt att inte Sofie kommer vara hemma men blir trevligt ändå med middag och melodifestivalen.
Nä nu kan jag inte sitta här längre måste ut en sväng innan jag gör mig i ordning! hörs :)

Dagens Outfit (igår)

Så här gick jag runt igår

T-shirt - Zara
Jeans- Gina tricot
Tröja - BikBok
Sockar - H&M
(röda), Kapphal (svarta)
hehe! :P

Stan

Hej allihopa äntligen helg. Idag klev jag upp vid åtta som vanligt. avr hur trött som helst. Sen går ajg iväg mot praktiken vid 9. Kommer fram och allt är stängt. Då visar det sig att det var någon dag bara för fröknarna. Så då fick man gå promenaden hem igen. har legat och degat framför lost istället och bara vilat. Nu ska jag iväg på stan med becca och kolla på lite grejs.

Och juste måste ju berätta att det är Jesper som tagit det SJUKT SNYGGA fotografiet på mig i det här inlägget. ;) Kände att jag var tvungen att berätta det!

Sara goes TV!

Jag kan ju säga att jag varit lite orolig för att den här dagen skulle komma. Ända sen i september har man undrat om man kom med, och självklart gjorde man det. Det jag pratar om är Antikrundan. Mamma har blivit bombad av sms och en vän skrev till mig på facebook. För ni som missa och vill se så kan ni spana in det på SVTplay. Vår pryl som vi tog med oss kan ni se 31.55 minuter in i programmet och mig å mamma kan nu se ca 44.25 minuter in. Men dock en stor besvikelse var att de inte kunte lista ut vad det var :(

Tog mig äran och photoscreena det :P




Se så roligt man kan ha det!

Almost There..

Ikväll har jag varit med Rebecca. Det har varit rikitgt underhållande. En film kommer senare när jag har tid att klippa ihop den. Becca gjorde så att jag har fått en ny låt på skallen. Så hej då till Bruno Mars för ett tag och hej till Chris Martin. Vi såg oxå på Prinsessan och grodan. Sjukt rolig film faktiskt. Bättre än jag trodde att den skulle vara. Men jag, becca och disney går alltid hem!

Chris Martin - Paper Loving


Så här roligt har jag nu!

Hittade inget att göra så jag tänkte jag kunde leka lite i photoshop. Hittade en bild som togs för någon vecka sen eller två. Sjukt flum så satt och lekte med den.

Här är resultaten


Den jag tyckte blev coolast! Ser typ strandad ut  ^





IDAG...

Jaa alltså vad hände med idag? Sitter och tänker på vad jag ska kunna göra för roligt till middagen men kan inte komma på något :/ . Suttit och tittat lite på serie och jobbat lite med skolarbete. Så vad kan man göra nu? någon som har någon ide?

Träningsmatchen i fotboll !

Nu är jag hemma igen ny duschad och ren. Sitter och skriver slutsputren på arbetet... DVS halva! men ska nog få ihop det om inte den där texten tog över en timme att läsa. Med det var i alla fall sjukt roligt att spela igen. Än så länge har man lite talang kvar i benen. Men jag känner att jag glömt bort hur lätt det är att få skador. Sitter just nu med en fin fin lårkaka på vänstra lår. Lyckat va?! Det gör så sjukt ont när man spänner den. men he går väl över på någon dag eller två så he var det värt!! :)

Gu vad jag saknar att vara ute och bolla på kvällarna/dagarna också. Det är sjukt roligt. Minns när jag och Lisette gjorde det jämt och det blev ju resultat. Satte ett rekord på över 150 bara på fötter, som det har blivit lite svåslaget. Nu kasnke man sådär max kommer upp i ca 50 med lite uppvärminig. Nä det här blir att styra upp till sommaren när asfalten börjar synas igen.

Sitter och sliter

Oj kom på nu att rubriken kan misstolkas rätt rejält. man kan få lite fel uppfattninger. Men i alla fall så menar jag att jag sitter med uppgiften och kämpar som en slav. Men det börjar ta sig. när som helst klar. Så ska iväg på en träningsmatch med min gamla fotbollskompis korpenlag. De behövde lite folk så klart man ställer upp. var så sjukt länge sen man spela så hoppas he går bra ändå! heja!

Mat och plugg!

har suttit här hemma och bara väntat på att någon ska komma hem och styra upp middagen (bortskämd jag vet). Men fick nyss reda på att det inte är någon om kommer hem. Så egentligen kunde jag har lagat min mat för en timme sen . Men det får helt enkelt bli nu istället då. Sen måste jag sättaa igång och göra klart min mediakommunikations uppg. Imorgon ska vi nämrligen läsa varandras och ge kommentarer på det. Jag är knapt halvfärdig så känner verkligen taggen . Men det är bara att köra. Men först lite Energi från mat!

INTO THE WILD


Ikväll har jag varit med David. Fick värdens godaste mat som hans mamma lagat (tyvärr inte han). Det var wook med nudel liknande pasta blandat tillsammans. Även fast jag var proppmätt så vill jag bara ta hela skålen och äta hela kvällen, så bra smakade det. Sedan satte vi oss och såg filmen INTO THE WILD. Har hört att det var en fiml man måste se innan man dör. och det kan jag hålla med om. Faktiskt var den riktigt bra, speciellt  för att vara i genre drama, äventyr och inte så mycket action. Det är ju också baserad på en verklig händelse så rekomenderar stark att se den om du inte gjort det än!


Kusinen kommer upp ! :D

Igår ringde min kusin till mig och hörde om hon hon äntlingen skulle kunna komma upp! Så nu efter sjuttioelva gånger som vi sagt att hon ska komma jag ska komma osv så är det ÄNTLIGEN ordnat. nästa tisdag kommer min kära kusin upp och stannar i drygt en vecka. Är super Exited. Håller på att tagga sönder. Vi har typ inte setts sen vår morbrors bröllop. Och det var ett och ett halvt år sedan. Alldeles för länge enligt mig. Så nästa vecka kommer det bli shopping, festande och mycket skratt.

Så nästa fredag dvs Fredagen den 18 februari. Då ska alla följa med ut på Krogen! Bara att boka in datumet redan nu!
Whos with me? :P


Jag och Louise innan vi skulle åka hem från morbrors bröllop!

God Morgon


vaknade klcoakn 9 idag. Det är ganske skönt att vakna av sig själv. Drömde dock en så sjukt äcklig mardröm som jag vet att jag har drömt förut. Visste nämligen hur jag skulle gå till väga. För att göra den långa drömmen kort så var det jag och två andra som springer från något kommer till en tallebans hus med massa halvdöda zombis typ. Så det var bara försöka ta yxan och döda de . Men de ville aldrig död. Skön dröm va? Nu är jag då vaken och tillbaka till verkligheten och tittar lite på lost.
Så God morgon allihopa. Hoppas ni fått en bättre sömn än mig. :)



Bildbomb från Nachobar i fredags




Sen började det spåra ut alldeles förmycket :D haha, Jaa och Jowken!

Gary Moore är död!


Fick nyss veta av mamma och pappa att den skitstora gitarristen och sångaren Gary Moore gick bort igår (söndags) morse på ett hotell i Spanien. Enligt tidningarna somnade han bara in på morgonen. Gary Moore har varit pappas favorit så länge jag kan minnas och han spelar en av mina favoritlåtar med. Han blev bara 58 år! Det är inte mycket. Så nu ska det lyssnas lite på Gary Moore för att hylla honom.


Over The Hills And Far Away



Out In the Fields

Sitter i skolan fortfarande bakis

Det var så himla roligt i lördags då Alva turned 19!! Det var sköna männsikor, dunka musik och bra stämmning! Men kan ju inte säga desamma om dagen efter då man var sååååå bakis. Låg och sov hela dagen när jag kom hem. På morgonen när vi vaknade så gick vi till donken och åt cheesburger till frukost. Det smakade riktigt bra. Men fick inte ner så mycket mer tack vare att man var bakis. I morse när jag vaknade så var jag fortfarande bakis. Helt sjukt. Sitter och försöker konsentrera mig på lektionen men längtar tills sängen där hemma. Fattar inte hur jag lyckas bli det två dagar i rad så här mycket också. Men he var det väärt!!


Foto från Josefin på Facebook.

ALVA 19!!

Nu sticker jag iväg på middag hos stina och sen bär det av till Alva som fyller 19 idag. Grattis :D har emd mig tequilan så kommer bli en underbar kväll! ses där nära och kära!!!

(drink responsibly)

Nachobar

Igår for jag och några från klassen ut på det nya stället tacobar (miasgrill ägarna som har öppnat en bar bredvid). Det var hur detvligt som helst att sitta och prata över en öl. Nägot som måste göras igen. Sjukt mycket bilder togs med sannas kamera så får lägga upp bilder när ajg får de av henne. Men det var ungefär vad jag sysslade med igår hela kvällen. Hoppas ni också hade an supertrevlig fredagskväll! :D



Sorry for bad upd.

Tjena. Ledsen för det sjukt dåliga skrivandet de två senaste dagarna. Varit lite mycket att göra så tog mig inte dit att skriva något snabbt. Men nu har jag en stund över. Sitter med hur mycket träningsvärk idag. Känns som jag bara vill ligga kvar i sängen och inte rör en fena. I torsdags drog Lisette i väg mig till iksu. så vi köra lite styrketräning och sen bubblade. Jag vet inte varför men jag tycker det är så sjukt pinsamt att träna styrketräning på ett gym .Känns verklige som alla stirrar på en gånger tusen, och självklart tycker att en är sämst. Men efter någon timme. Lugn någon timme så började man vänja sig och tyckte det var mer okej. Inte lika piinsamt längre. Så dit kanske man borde dra igen någon gång.

Sen när vi skulle hem så missade vi bussen men den minut... Vi hade ingen aning om när den gick så vi chansa fel helt enkelt. Och sen blev även min mobil halvt dränkt i vatten så kunde inte använda resten av kvällen och natten. Inte så skönt när man försökte fixa skjuts hem med päronen som var i stan. Men det var sjukt bra att jag hade mitt armbandsur som jag fick i julklapp. Då hade jag i alla fall koll på tiden.


Klockan jag fick i julklapp! ^


Bruno Mars

Har suttit nästan hela dagen och lyssnat på denna sköna kille Bruno Mars. Tycker verkligen om hans röst och kärleksfulla charm. Verkligen någon jag inte skulle säga nej till att se live. Har fastnat i hans senaste hit-singel nu och går runt och nynnar på den hela tiden.

Grenade


Trött, trött och jaa... trött!

Tjenare. Idag vaknade jag av en jättekonstigt mardröm. Var så sjukt trött så ville bara ligga kvar och somna om. Men kände att mattelektion var för viktig för att kunna stanna hemma och sova lite till. Men nä den började leda mot sitt slut kunde jag inte stanna kvar på skolan, mådde så sjukt illa och ville bara sova. Åt snabbt i matsalen och åkte hem sen. Sov en timme och satte jag mig med Affärsplanen som jag lovade att lämna in idag, trots att den är några månader sen, men bättre nu än aldrig. Så den har jag gjort kalrt nu ÄNTLIGEN !! så inlämnad och klar. Saknar ett foto och en budget. Men det får jag lägga in sen.  Men vilken börda som lättat. Hopps jag kan sova lite bättre inatt.



Riskettan

Idag var jag tvungen att kliva upp tidigt trots min lediga dag. Var sjukt trött, specellt när man vet att i vanliga fall skulle jag ha kunna ligga kvar i sängen och sova några timmar till dvs hela dagen! Men upp blev man tvungen och sen fara på risketten. Känns ändå sjukt bra att ha gått den och gjort bort den. Ett steg närmare körkortet yeey. Tyckte inte att den var så dryg som alla säger att den skulle vara. Tror mycket det beror på att vår körskorslärare är så sjukt skön och gör det roligare. Vi hade sjukt mycket diskutioner så det var kul. Nu taggar jag bara att göra resten!! Längtar tills jag kan bara skrika ut... Jag har tagit det!!!!.. KÖRKORTET!! Äntligen!! Men den dagen kommer snart. Vänta bara. Men det är typ det jag har sysslat med idag. :)

Över 100 TV-kanaler

Ganska skönt att komma hem och fått över 100 kanaler här hemma på tv'n. Nu på området där jag bor har vi fått digitalbox och som sagt över 100 kanaler i tre månader gratis. Så nu vet jag vad jag ska syssla med framöver. Måste ju passa på medan det varar ju :D har redan suttit lite framför disney channel och tittat (inte dubbat). Och just nu sitter jag och pappa och tittar på Die Hard 4.0 på kanal 11. Kommer aldrig lämna soffan nu, finns ju så sjukt mycket att se på!!!!! Love it! Nä måste fortsätta se nu. Reklamen tog slut! :P

RSS 2.0