Todde det snöa

Igår fick jag ett sms om att snön föll ner över VA och nästan la sig som ett täcke över marken. Men denna underbara händelse fick jag inte uppleva. Smälte bort innan jag han reagera. På frdag nästa vecka drar jag iväg till South Dakota och kommer få en vit jul. Har knappt börjat handla julklappar... Pojken är avklarad resten kvar. Har ingen insperation eller så för att hitta något, så förhoppningsvis hitta jag nåon som kan följa med mig och säga vad jag ska köpa. Någon som har en ide om vad man kan köpa till min värdpappa?

Har ni hanlat alla julklappar?

2 avklarade 10 kvar

Kan inte riktigt fattat att det redan hat gått exakt två månader och har bara 10 kvar i detta galna land. Och nu känner man verkligen att det börjar närma sig jul när man kan se julkalender och alla är så hypade här med deras juldekorationer. Kommer upp mer och mer jullysen över allt, nu har mitt hus oxå fått upp granen inne. Saknar dock julgranskulor, glitter och spira men kommer vi hänga upp en annan dag. Sen hänger det två julstrumpor ovanför eldstaden med karas namn på ena och Joels på andra. Undra om pappan har en och om jag oxå kommer få en... Får väl hoppas. Har faktiskt inte fått så mycket julstämmning de senaste åren , fårar om det blir annerlunda i år :)


Min jul är räddad!


Kom på att det var Första December och att julkalendern har ju börjat i sverige. Har hört att en ska vara bra i år jämfört med några de senaste. Har inte rikigt vinterkännsla här på dagarna än, just nu är det 13 g ute. Så ingen jacka när man är i solen. Så idag gick jag in på svtplay.se och kolla om man man kanske kunde se den. För alla säger att svtplay.se inte funkar utanför Sveriges gränser.  Här i America tror jag inte att de har något som liknar julkalender och räkna ner dagarna till julafton. Såg i alla fall första avsnittet och är helt fast. Vill se mer nu! Men får vänta tills imorgon.

Har du tittat på årets Julkalender?

This is why they are called americans!!

Dagen efter Thanksgiving så var redan alla chrismas lights uppe. Alla har pyntat husen julgranen är uppe osv.
Här i huset jag bor i har det inte hänt något än. Men lite pyntning kommer det nog bli nästa vecka tror jag, även fast vi ska fira jul i South Dekota.

Här kommer lite bilder på ett hus som... jaa... finns inte ord för det helt enkelt.







Och hela huset på avstånd. Än så länge det sjukaste jag sett!

RSS 2.0